A Sztori

A kapcsolati hálót a MediBang Paint Pro alkalmazás segítségével készítettük. A regény kevés szereplőjét sok szál köti össze és szélsőséges érzelmek, ezt színekkel ábrázoltuk. A képekkel pedig a jellemző személyiségjegyeket szerettük volna érzékeltetni.

Behálózva
Könyvajánló

Ahol a folyami rákok énekelnek

Delia Owens regénye az utóbbi időben sok ember figyelmét felkeltette. Mivel gyönyörűen ír a tájról, olyan érzés, mintha megelevenedne előttünk a láp világa. Sok ember véleménye mégis kettős. Vajon a tiéd milyen lesz?
A láp mélyén egy lány él már több éve egyedül, akit csak Lápi lányként emlegetnek. Az emberektől elzárva éli világát, de mégis boldogabb, mint sok más ember. Örömét leli az apró dolgokban, amiket a láp ad neki. Otthonaként tekint a körülötte lévő természetre, és a rajta élő minden apró teremtményt barátjának tekinti.
A legtöbb ember lenézte a lányt, viszont akadt olyasvalaki is, aki szerette volna közelebbről is megismerni ezt a gyönyörű természeti jelenséget. Az érintetlen természet mindig elámította az embert, főleg, ha ő maga lehetett az első, aki felfedezhette a rejtekeit. Az ifjú a lápon túli világ olyan oldalát mutatta meg a lánynak, amit még nem ismert.
Néha az emberek útjai elválnak, és semmit nem tehetünk ellene. Meg kell tanulni újra élni, egyedül. A magány nem sokáig tartott Kya számára, hiszen új felfedező érkezett a környékre. A fiatal, élettel teli fiú, aki elbolondította a lány szívét, és szorosan a markai közé zárta, ahonnan már nem volt menekvés.
Minden vihar előtt csend honol a tengeren, de ez a csend is megtörik egyszer, és feltörnek az erős hullámok. A víz mindig elmosta a történéseket és ezernyi titkot rejtett, de mégis felfedett egy gyilkosságot a városnak. Minden szempár csak egy emberre szegezte a tekintetét. Chase halott volt immár, de puszta gyilkosság lett volt? Talán az imádkozó sáska párzási szokásaira utalna ez eset, vagy csak puszta véletlen volt? Senki sem tudja.
Olvasd el és kiderül minden apró részlet.

AK-60

Grátisz
Nyáry Krisztián járt a városi könyvtárban. Hárman a csapatból meghallgattuk a beszélgetést. Nagyon jól szórakoztunk, még dedikáltattunk is!
Grátisz