A Sztori

A képen a regény legfőbb karakterei találhatóak, a vonalak maguk pedig a kémiai kötések alapján készültek (tekintve, hogy a helyszínünk egy orvosi egyetem). Látható még pár kisebb rajz is, mint egy laptop, amit Olive folyamatosan hordott magával, mivel ezen készítette a kutatómunkáját és prezentációját, ezenkívül egy kávéspohár és egy sütőtök is, Olive és Adam ugyanis az egyetem kampuszán lévő Starbucksban kamurandizgattak, a lány pedig imád mindent, ami sütőtökös (Adam legnagyobb bánatára).
Az egyes kapcsolatok (nagyon) röviden a képen lettek jellemezve, a bal alsó sarokban pedig megtalálható az egyes kötésekhez a magyarázat:).

Másodszorra kell küldenünk, először ugyanis a képet valahogy nem akarta csatolni.

Behálózva
Könyvajánló

Olive Smith, a Stanford orvosi egyetem hallgatója elég nagy bajba keveredik, miután megcsókol egy random férfit annak érdekében, hogy legjobb barátnője, Anh, végre nyugodt szívvel randizhasson Jeremyvel, Olive exével. A lány terve beválik, azonban egy dologgal nem számít: "választottja" Dr. Adam Carlsen, aki híres a hallgatókkal szembeni brutalitásáról és hideg személyiségéről. Innen azonban már nincs visszaút, a csók megtörtént, ők pedig közös megállapodás után kamurandizásba kezdenek.
Miközben Olive figyelmét ezenkívül nagyrészt rákellenes projektje foglalja le, nagyobb betekintést nyer a STEM világába, és nem csak a kutatók munkáját, hanem néhányuk valós személyiségét és saját, Adam iránti érzéseit is megismeri.

Mindketten régóta terveztük ezt a könyvet a kezünkbe venni, és örömmel mondhatjuk: teljesítette az elvárásainkat. Határozottan a letehetetlen definíciója, és bár nem épp
szépirodalom, az olvasót felcsigázva tartja. Pörgős, könnyed és iszonyat édes volt, tele érdekes (bár egy talán picit kidolgozatlan) karakterekkel és egy viszonylag erős sztorival. Na meg persze pár csavarral és erotikával meghintve.
Olive és Adam kamukapcsolata a Starbucksban való kávézgatásból lassan komoly beszélgetésekké és valódi érzelmekké alakul, amit egy élmény volt végigkövetni. Hazelwood stílusa és karakterei számtalanszor mosolyt tudtak csalni az arcunkra.

Ezt a könyvet mindenkinek ajánlanánk, akik egy gyors, laza és megállíthatatlan vigyorgással teli olvasásra vágynak, és szeretik a magas, rosszkedvű, mogorva szépfiúkat zseniális IQ-val. És habár a Szerelem képlete egy fanfictionként kezdte, a szereplők belenőttek a saját szerepükbe és végül a történet is egy sajátos egésszé vált